Geef jouw mening over de info voor professionals op websites Opgroeien

gebruiker bezoekt www.opgroeien.be op laptop

www.opgroeien.be wordt dé plek voor alle professionals die werken met en voor kinderen, jongeren en hun gezinnen. Alle professionele informatie op kindengezin.be en jeudhulp.be verhuist naar opgroeien.be. We rekenen graag op de professionals die deze informatie raadplegen om ons te helpen om een nieuwe structuur uit te werken.

Jouw feedback telt!

Wij hebben jouw hulp nodig! Graag horen we van jou als professional hoe jij de informatie op onze websites gebruikt.

Vul de stakeholdersbevraging in


De bevraging is volledig anoniem en je antwoorden worden enkel en alleen gebruikt om de nieuwe websitestructuur uit te werken. De bevraging duurt 3 à 5 minuten en loopt tot en met vrijdag 21 juni.

1 plek voor alle professionals

professionele informatie op www.opgroeien.be

Professionals vinden bij Opgroeien informatie op drie websites: opgroeien.be, jeugdhulp.be en kindengezin.be. Heel wat thema’s staan verspreid over deze drie websites. Of sommige professionals moeten op onze drie websites naar informatie zoeken om een volledig antwoord op hun vraag te vinden.

Daarom nemen we de volgende stap in de bouw van www.opgroeien.be. Alle professionele informatie op kindengezin.be en jeudhulp.be verhuist naar opgroeien.be.

De websites www.kindengezin.be en www.jeugdhulp.be blijven behouden als websites voor ouders, jongeren en gezinnen.

Bedankt om mee het verschil te maken

Met de input van deze bevraging en analyse van de websitebezoekers gaan we aan de slag om de nieuwe structuur uit te werken. Daarna rekenen we opnieuw op jullie hulp om deze uit te testen: Hoe ervaar je de nieuwe navigatie? Vind je makkelijk de juiste informatie terug?  

Jullie inbreng helpt ons om de nieuwe structuur uit te werken en zorgt ervoor dat www.opgroeien.be een website voor én door professionals is.